2019-09-17 CMAS Tvåstjärnig kurs

Kurstart:
17 september 2019
Kursavslut:
prel oktober 2019
Plats:
Huddinge, Stockholm
Anmälan:
Anmäl intresse nu!
CMAS/SSDF tvåstjärniga dykkurs är en fortsättningskurs. Kursen genomförs i huvudsak i Stockholm och i Huddinge, men andra platser i Sverige kan också vara aktuellt. Eventuella resor, inkl dyk ingår inte i kursavgiften.
 
Preliminärt omfattar kursen fyra teori­tillfällen om ca 3h och ca 3 praktik­tillfällen (delar av eller hela dagar), totalt cirka 25 timmar lärarledda utbildnings­timmar.
 
Utbildningen sker i liten grupp, 2-4 elever. Detta medger bättre chans till en för dig anpassad kurs.
Fyll i och skicka in din intresseanmälan nu, så får du mer information! Du kan även gå en Nitroxkurs till bra i pris i samband med den tvåstjärniga kursen.

Andra planerade kurser:

2020-01-21 CMAS Enstjärnig, grundkurs i dykning

Kurstart:
januari 2020
Kursavslut:
juni 2020
Plats:
Huddinge, Stockholm
Anmälan:
Anmäl intresse här, senast den 14 januari.

CMAS/SSDF enstjärniga dykkurs är en nybörjarkurs i dykning med dyktuber och vänder sig till dig som inte har dykcertifikat idag. Kursen genomförs under våren primärt kvällar och helger i Huddinge och Stockholm. De praktiska övningar genomförs inom- eller utomhus i Stockholms­området. Preliminärt omfattar kursen fyra teori­tillfällen om ca 3h och ca åtta praktik­tillfällen (kvällar eller helg), totalt cirka 40 timmar utbildnings­timmar. Här kan du läsa mer om dykkurser.

Utbildningen sker i liten grupp, 2-6 elever. Detta medger bättre chans till en för dig anpassad kurs. Fyll i och skicka in din intresseanmälan nu, på en gång, så får du mer information.