2021-01-31 Childrens diving, nivå silver och guld

Kurstart:
Januari 2021
Kursavslut:
Juni 2021
Plats:
Huddinge, Stockholm
Anmälan:
Anmäl intresse här, snarast.
SSDF Childrens diving är en nybörjarkurs i dykning med dyktuber och vänder sig till dig som inte har dykcertifikat idag och har fyllt 10 år. Kursen genomförs under våren, kvällar och helger i Huddinge och Stockholm. De praktiska övningar genomförs inom- eller utomhus i Stockholms­området. Preliminärt omfattar kursen två teori­tillfällen om ca 2h och ca 6 praktik­tillfällen (kvällar eller helg), totalt cirka 30 timmar lärarledda utbildnings­timmar. Här kan du läsa mer om dykkurser.
Utbildningen sker i liten grupp, 2-4 elever. Detta medger bättre chans till en för dig anpassad kurs.
 
Fyll i och skicka in din intresseanmälan nu, så får du mer information

Andra planerade kurser:

2021-04-13 CMAS Enstjärnig, grundkurs i dykning

Kurstart:
april 2021
Kursavslut:
augusti 2021
Plats:
Huddinge, Stockholm
Anmälan:
Anmäl intresse här, gärna före den 5 april.

Preliminärt start datum på grund av tillfälliga begränsningar i inomhusträning för vuxna.

CMAS/SSDF enstjärniga dykkurs är en nybörjarkurs i dykning med dyktuber och vänder sig till dig som inte har dykcertifikat idag. Kursen genomförs under våren primärt kvällar och helger i Huddinge och Stockholm. De praktiska övningar genomförs inom- eller utomhus i Stockholms­området. Preliminärt omfattar kursen självstudier, två teori­tillfällen, eventuellt på distans, om ca 3h och ca åtta praktik­tillfällen (kvällar eller helg), totalt cirka 40 timmar utbildnings­timmar. Här kan du läsa mer om dykkurser.

Utbildningen sker i liten grupp, 2-4 elever. Detta medger bättre chans till en för dig anpassad kurs. Fyll i och skicka in din intresseanmälan nu, på en gång, så får du mer information. Kursen är anpassad för att minska spridning av COVID-19.